• Zorg regio Utrecht

Zorg regio Utrecht

In de provincie Utrecht hebben wij drie vestigingen: Fort bij Vechten in Bunnik, Boerderij de Achterhof in IJsselstein en Timmerwerkplaats Maarschalkerweerd in Utrecht. Deze vestigingen verschillen van elkaar in sfeer en hebben elk een eigen aanbod. U heeft daardoor een ruime keuze in zowel creatieve als arbeidsmatige dagactiviteiten. Op alle vestigingen kunt u ook terecht als u op zoek bent naar individuele begeleiding.

Fort bij Vechten is een prachtig verstild complex tussen Utrecht en Bunnik waar tal van activiteiten plaatsvinden. Het gloednieuwe Waterlinie Museum is er gevestigd. Er worden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen georganiseerd en op het terrein zijn regelmatig evenementen. Het Fort is een plek voor publiek: museumbezoekers, fietsers en wandelaars, feest- en conferentiegangers. Het Fort is ook een plek voor zorg en activering. Wij bieden u arbeidsmatige dagactiviteiten en training aan in het groenonderhoud, de facilitaire dienst en het museumcafé. Deze activiteiten zijn onlosmakelijk verbonden met het Fort en het museum. U helpt mee het Fort een fijne plek te maken voor bezoekers.

Timmerwerkplaats Maarschalkerweerd is vlakbij stadion Galgenwaard. Hier bieden wij u arbeidsmatige dagactiviteiten en training in houtbewerking aan. De werkplaats werkt nauw samen met het Fort. Er worden bijvoorbeeld meubels voor het Fort gemaakt. Maar ook bestellingen voor particulieren en bedrijven.

In een stiltegebied net buiten IJsselstein ligt Boerderij de Achterhof. Op deze plek bieden wij u activiteiten rond de boerderijdieren en de moestuin maar ook arbeidsmatige en creatieve dagactiviteiten in de comfortabele binnenruimte.